Ten frumos si luminos cu oxigen hiperbaric.

Oxygenera Pro este un tratament cu tehnologii revolutionare ce ofera rezultate uimitoare in reîntinerirea faciala. Un aparat de ultima generatie cu tehnologii avansate, non-invazive si sigure. Rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii, redand fermitate și un aspect mai tanăr tenului matur.

Oferim tratamente cosmetice faciale inovative: OXIGEN HIPERBARIC, MEZOTERAPIE non-invazivă, RADIOFRECVENȚĂ, INFRARED SOFT LASER+Photon Oxygen MASK, (oxigenare si stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii, reducerea ridurile, tratează acneea și petele pigmentare, efect de lifting si de redobândire a tonusului facial).

Ce este oxigenul hiperbaric?

Oxigen de puritate medicală 98% care este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii, ajutând la oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare. Atunci cand celulele nu sunt oxigenate, pielea imbatraneste. Tratamentul cu oxigen hiperbaric, reinfuzeaza celulele cu oxigenul de care au nevoie îmbunatatind circulatia sângelui, neutralizează toxinele, regleaza PH-ul pielii si oxigeneaza tesuturile.

Beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric sunt:

-Lifting instant

-Fermitate cutanata

-Luminozitate si estompare a ridurilor -Stimularea de colagen nou si elastina -Hidratare intensă

De ce sa optezi pentru un tratament cu Oxygenera Pro?

Terapia Oxigenera ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, ofera efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizează textura pielii.

CONCEPT UNIC in tratamentele faciale cu OXIGEN HIPERBARIC, INFRARED SOFT LASER SI MEZOTERAPIE VIRTUALA.

Ce este mezoterapia virtuala?

-Tratament non-invaziv si nedureros;

-Remediaza probleme ale pielii, precum acnee, pete pigmentare sau riduri.

-La început mareste porii epidermei apoi transporta ingredientele active in straturile profunde ale pielii.

Avantajele tratamentului cu Oxygenera PRO:

-Reface elasticitatea si confera luminozitate tenului;

-Infuzeaza ingredientele active in derm fiind astfel mai eficient.

Cum decurge tratamentul cu Oxygenera Pro*

 • Pasul 1demachiere si tonifiere a tenului cu produse hidratante;
 • Pasul 2microdermoabraziune cu particule de diamant, ce exfoliaza si indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, reprezentand un pas pregatitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric;
 • Pasul 3Oxigenenare/Mezoterapie virtuala se pulverizeaza cu ajutorul aerografului, concentratul activ ce are la baza colagen, elastina si acid hialuronic si este introdus in piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric. Substantele actioneaza din interior catre exterior si reduc ridurile, trateaza acneea si petele pigmentare. Mezoterapia virtuala ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor si stimuleaza regenerarea celulara;
 • Pasul 4 – terapia cu radiofrecventa multipolară ce compacteaza fibrele de colagen si elastina, avand un intens efect de lifting si de redobandire a tonusului facial;
 • Pasul 5 – aplicarea unei masti crema ce ajuta la stimularea metabolismului pielii, apoi se pune Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser care infuzează ingredietele active si are rol de oxigenare si stimulare celulara la nivelul straturilor profunde ale pielii, ajungand pană la derm.
 • Pasul 6 – la sfarsitul tratamentului se aplica o cremă de final, adaptată tipului de ten. * este recomandat ca, anterior acestui tratament( cu 2 săptămani înainte), în cazul tenului încărcat( puncte negre, puncte de grăsime- millia, pustule, etc.) să se efectueze un tratament clasic, cu extracții. Durata tratamentului complet( 5 terapii) este de 90 minute.

Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0772 226 123 ori in pagina de contact pentru a face o programare sau pentru a afla mai multe despre acest tratament revolutionar. Esteticienii noștri sunt pregatiți sa iți ofere toate detaliile suplimentare de care ai nevoie pentru a alege împreuna cel mai bun plan de tratament.

20 %  reducere la Tratamentul complet cu cele 5 TEHNOLOGII REVOLUȚIONARE:

 • Oxygen Hiperbaric,
 • Phooton OxygenMask+ InfraRed Soft Laser,
 • Radiofrecvență Multipolară,
 • Microdermoabraziune cu particule de diamant,
 • Mezoterapie Virtuală( non-invazivă).

Tarife OxygeneraPro

Oxygera PRO Clasic ( 90 min, 5 terapii)

290 RON

Oxygera PRO Cocktail ( 90 min, 5 terapii)

350 RON

Oxygera PRO Advance ( 90 min, 5 terapii)

390 RON

Oxigenoterapie Clasic ( 30 min)

150 RON

Oxigenoterapie Cocktail ( 30 min)

190 RON

Oxigenoterapie Advance ( 30 min)

230 RON